hummbee_nl hummbee_n_deutsch hummbee_n_francais hummbee_o_english
       

RETOUREN EN RUILEN BIJ HUMMBEE

  kinderkledingtekoop       
 

~Als iedereen meedenkt is retourneren snel en gemakkelijk~

Wat u moet weten...


 
 

Als u een artikel wilt retouren, dan is dat geen enkel probleem. Wij willen u vriendelijk vragen onze procedures nauwkeurig op te volgen voor een vlotte afhandeling.

RETOURPROCEDURE:

1.  Stop het artikel in het juiste meegestuurde plastic zakje. Belangrijk is dat de kaartjes er nog aan zitten! Geretourneerde artikelen worden enkel geaccepteerd wanneer ze in de oorspronkelijke verpakking en staat worden teruggestuurd. De labels met de genummerde stickers die zich op de verpakking bevinden moeten aanwezig en intact zijn. De zakjes moeten intact zijn. Uitsluitend netjes opgevouwen kledij, ongedragen, ongewassen en ieder in hun eigen genummerde zakje worden geaccepteerd.

2.  Gelieve het artikel binnen de 14 dagen naar ons retour te sturen.

Het retouradres voor België is: Hummbee, Paradijs 16, 2360 Oud-Turnhout (BE)
Het retouradres voor Nederland is: Hummbee, Erichemseweg 84, 4117GL Erichem (NL)

3.   De bijgeleverde pakbon stuurt u mee terug zodat wij weten van wie het pakje afkomstig is. Hierop duidt u ook aan welke items er retour komen. 

4.   U krijgt bericht en een credit nota wanneer het artikel bij ons retour is. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen teruggestort.

 

 

OVERIGE INFO:

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. U kunt via de pakketpost iets retour sturen maar als het heel klein is kan het ook in een envelop en kan het mee via de brievenbuspost waardoor de kosten voor u lager zijn. 

Artikelen met korting kunt u ook terugsturen.

Terugsturen mag in de door u gekozen verpakking. 

Retourartikelen die gedragen blijken te zijn of anderszins opzettelijk beschadigd of bevlekt zijn worden niet in behandeling genomen.

Restitutie van de portokosten is alleen mogelijk als u de uw volledige bestelling terugstuurd. (De porto van het retour zenden is altijd voor uw rekening.)

In geval van abnormale retouren of misbruik behouden we ons het recht voor om een volgende bestelling te weigeren.

Bij pakjes die hier retour komen omdat ze niet zijn opgehaald op een afhaalpunt of bij pakjes die geweigerd zijn rekenen wij 4.95 kosten door. 

De retouren worden bij ons snel verwerkt. Krijgt u niet gelijk bericht dan is uw pakje nog niet gearriveerrd. Met name de brievenbuspost binnen Nederland is niet altijd even snel. Grotere enveloppen doen er soms toch 2 of 3 dagen over.


 

GARANTIE:

 We gaan ervan uit dat alles goed verloopt maar er kan natuurlijk iets mis gaan. We zoeken dan samen even naar een oplossing.

Als uw pakje thuis aankomt raden wij u aan om alles zorgvuldig te bekijken. In geval er ergens een probleem is (schade of een verkeerd artikel) neem dan gelijk contact op zodat we naar een oplossing kunnen zoeken. Stuur uw bericht naar: [email protected] voorzien van uw naam en ordernummer  U mag gelijk een foto meesturen maar dit is niet verplicht. Een artikel waar iets mee is moet altijd worden geretourneerd. Overleg hierover met ons zodat alles soepel verloopt. Schade kan alleen via de mail worden gemeld.

Let wel dat het hier om nieuwe kleertjes gaat met de kaartjes er nog aan.

Indien er een probleem ontstaat als de kaartjes er al af zijn en het artikel is gewassen en gedragen neem dan ook zo spoedig mogelijk contact op. We bekijken dan met u samen of we hier iets aan kunnen doen. Is de schade ontstaan door gewoon gebruik, wassen - drogen - strijken - spelen - kruipen, dan zijn wij hiervoor natuurlijk niet verantwoordelijk.

Op ritsen van jassen geven wij geen garantie.


We zullen binnen het mogelijke alles doen om uw shopervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Web-winkelen is uiteindelijk heel erg leuk en gemakkelijk!

 Tot ziens bij Hummbee.com